Vrouwenkring Hadassa

Elke drie weken is er in onze wijk op dinsdagmorgen een kring voor vrouwen van alle leeftijden. Deze wordt gehouden in De Garve van 9.30 tot 11.30 uur. Het komend seizoen hopen we stil te staan bij het leven van Johannes de Doper. Ook als je nog nooit op onze kring geweest bent, van harte welkom! Er is kinderoppas aanwezig. Koffie en thee staan klaar vanaf 9.15 uur. De gezamenlijke startmorgen met alle wijken zal zijn op woensdag 6 september om 9.15 uur in De Goede Herderkerk. De eerste ochtend van Hadassa is op 26 september 2017. De daaropvolgende data zullen worden vermeld in de kerkbode. Voor meer informatie of het aanvragen van een volledig programma kan je bellen met Henrike Bos, T: 414199 of Gerlinde Laros, T: 451964.